Pelan Pemasaran


MARKETING PLAN/BUSINESS PLAN  JTX1000 

Mulakan langkah pertama anda untuk melakarkan dan mencapai impian dengan menyertai rangkaian perniagaan sebagai Uasahawan MLM. Kenali potensi diri dan ambil peluang terbaik yang datang untuk memperbaiki, mengubah dan membentuk masa depan kerana perniagaan menjamin sembilan dari sepuluh pintu rezeki.

Adakah anda berminat? marilah menyertai rangkaian perniagaan kami sebagai usahawan. Usahawan dikehendaki di seluruh Malaysia dan Asia Tenggara. REBUTLAH peluang perniagaan yang menjanjikan PENDAPATAN LUMAYAN.

Menyertai kami bermakna anda menyertai sistem perniagaan berbentuk profesional dengan bimbingan, latihan dan panduan serta sokongan akan diberikan sehingga anda mencipta kecemerlangan dan mencapai suatu kejayaan dalam kehidupan dan KEBEBASAN.


Bisnes ini mudah sahaja. Anda cuma perlu membeli atau menjual beberapa botol sahaja dan mencari rakan niaga seramai 3 atau 4 orang sahaja sekali dalam seumur hidup anda. Lagi ramai lagi bagus. Tidak ada paksaan.

Level bermula dari bawah adalah seperti berikut;

PV - POINTS VALUE UNTUK MENGIRA PANGKAT (TIMBUNAN) [cth utk Level SM 20 000 pv]
BV - BONUS VALUE UNTUK MENGIRA BONUS [cth utk Level SM 21%]

BONUS-BONUS SAMPINGAN

Tahukah anda selain dari keuntungan yang diterangkan di atas, ahli juga boleh mendapat bonus-bonus sampingan. Tetapi saya tidak menerangankan dengan lebih terperinci disebabkan bonus yang diberikan seiringan dengan pencapaian level.

Ganjaran bonus adalah seperti di bawah;
1.UNTUNG RUNCIT - 10% - 20%
2.BONUS PRESTASI - 3% sehingga 41%
3.BONUS PEMBANGUNAN SM - 15%

4.BONUS TABUNG KERETA - 3%
5.BONUS PEMISAH CDM - 3%
6.BONUS PROJEK WAWASAN - 5%
No comments :

Post a Comment

fb comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...