JTX 1000 4 Litres





JTX 1000  4L RM185
 JTX 1000  1L RM48

SAE : 15W-50
API : SL/CI-4

* Ciri-ciri Minyak Pelincir JTX 1000 :
  • Diperkuatkan dengan agen penahan tekanan dan agen pencegah geseran untuk mencapai perbatuan 10,000km
  • Meningkatkan kuasa enjin
  • Mengurangkan suhu semasa perjalanan
  • Membolehkan pergerakan enjin yang lebih stabil dan senyap
  • Mengurangkan penggunaan bahan bakar seperti petrol, diesel atau gas
  • Bersesuaian dengan kenderaan yang menggunakan minyak petrol dan minyak diesel
  • Minyak pelincir yang dijaminkan kualiti dengan Sijil ISO 9001
===========================================


* Characteristics of JTX 1000 Lubricant Oil :
  • Fortified with Extreme-pressure Properties(EP) / Anti-wear Properties(AW) Additives to achieve 10,000km
  • Increase engine power
  • Improves oil flow in lubricant film, provides better cooling
  • Quieter engine operation
  • Reduce fuel consumption
  • Recommended for both gasoline and diesel engines
  • ISO 9001 accredited motor oil with guaranteed unique quality

012 - 3626 101


17 comments :

  1. Feel free for call... tq.

    ReplyDelete
  2. Anonymous21:45

    minyak ni sesuai tak dipakai kereta kancil?sbb kancil biasanya 10w-30.... atau ada yang lain?
    di mana nak dapatkan minyak ni di kawasan seremban/tampin?

    ReplyDelete
  3. Anonymous21:46

    ops.... boleh emailkan pada saya syah_dps@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Anonymous06:26

    API SL ni lame punye..xupgrade API SM or SN ke?

    ReplyDelete
  5. kan.. skrg ni dah pakai SN, SL dah lama..

    ReplyDelete
  6. Ada type specification data sheet utk minyak ni tak?.. nak compare spec dari situ.. kalau ade link boleh dload pun cantik tu..thanks

    ReplyDelete
  7. I discovered your blog web page on google and check some of your early posts. Continue to maintain up the really excellent operate. Seeking forward to reading alot more from you later on!
    Organic Lubricant

    ReplyDelete
  8. Anonymous09:09

    SM@SL tak penting pun,majoriti kite bkn pakai kete Ferrari@BMW..

    Tp ade ke minyak yg ade dpt ISO?
    Ade ke minyak yg dpt anugerah Award?

    bkn nk promote sb takde kene mngena pun cume bkerja dgn bhgn Kualiti n Standard produk baik Msia@luar negara..bkn calang2 produk blh dpt ISO+Award,JTX ni dh mcm X1R standard die tp X1R blm dpt Award..

    Sy jns pntgkan kualiti,kete Wira je tp maintenance sanggup berhabis mahal pun takpe..

    ReplyDelete
  9. good info anonymous.. call utk order.. ready stock.. like fb ye.. tq
    https://www.facebook.com/Jtx1000.Official

    ReplyDelete
  10. bro...dlm fb ada yg jualnie dalam RM94..BOLIH CAYA KA BRO

    ReplyDelete
  11. WAHHHH...RM94 TU 4LTR KE BRO?

    ReplyDelete
  12. Anonymous08:08

    kalu rm94 sebotol.. sy nk order 100 botol.. =)

    ReplyDelete
  13. Anonymous04:20

    Bro bg nma tuan yg jual mnyk jtx rm94..nk try mnyk jtx lak

    ReplyDelete
  14. moto Scooter bole guna minyak yg mana?,,,,

    ReplyDelete
  15. Anonymous21:05

    Dulu de gk pakai minyak jtx100 ni, tp skr mcm ragu2 lak coz klu betoi minyak ni dh famos dll KENAPA sticker jtx tempah ni guna sticker 'cut N paste'? bila basuh 2/3 kali some sticker dh tercabut/terkopek.
    Tak mcm lain2 sticker guna PRINTING..

    ReplyDelete
  16. Anonymous23:25

    JTX minyak xde bagi sticker. You nk u buat sendiri... Mcm i punya upline dia buatkan. Guna sticker bagus.. Sbb tu harga mahal sket. I nyer dah 2 bulan, selalu cuci, panas terik, kene ujan, kene spray kedai car wash yg kuat tu, xcabut2 pun...

    Siap bersinar bila kene suluhan lampu kereta motor :D
    010-2319875 sticker

    ReplyDelete
  17. Anonymous00:51

    sekarang saya pakai minyak hitam 10w40 untuk kereta saya saga blm model 2009. minyak hitam semi.
    boleh tak minyak jtx 15w-50 sesui untuk kereta saya

    ReplyDelete

fb comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...